Истинска идилия цари в голямото семейство на Асен Блатечки, установи HotArena.Голямата

...
Истинска идилия цари в голямото семейство на Асен Блатечки, установи HotArena.Голямата
Коментари Харесай

Щерката на Блатечки гледа сина му от Диляна Попова

Истинска идилия царува в огромното семейство на Асен Блатечки, установи  HotArena.

Голямата щерка на артиста Катерина показва непосредственост с доведения си брат Борил. Красивото Кате сподели в обществените мрежи по какъв начин прекарва време с по-малкото си братче, с което се снабди преди шест години и което е плод на любовта сред Блатечки и Диляна Попова.

Катерина е завела Борил на подготовка по катерене за деца. Малчуганът е благополучен и разчувствуван и с лекост се оправя с катеренето по въжето. Гордата му кака снима достиженията му и зорко следи за сигурността на брат си. Катето е студентка в Лондон, само че скоро се е прибрала в родината, където ще остане до края на идните коледни празници.

Катето заобикаля да разкрива обществено връзката си с Борил, само че таи топли сестрински усеща към него. Девойката в никакъв случай не е разваляла връзките с баща си макар изневярата му преди години, а от фрагментите проличава, че няма и спор сред нея и новата му жена. Фактът, че Диляна е доверила Борил на сестра му демонстрира, че и моделката е близка с първото дете на Асен.

Цивилизованите връзки в сходни комплицирани фамилни връзки са необичайност и същинско достижение. Преди повече от шест години Блатечки изненада всички, откакто стана ясно, че красивата Диляна чака дете от него. Тогава артистът към момента живееше с жена си Катя, само че скоро по-късно се реалокира при Попова. Месеци по-късно последва завръщане при експоловинката му, а Диляна отглеждаше сама сина си. Към днешна дата Блатечки е отново под един покрив с моделката и дребния Борил.

През каквито и катаклизми да е минало огромното семейство на Асен, видно е, че разправиите са забравени и към този момент са в предишното, написа България през днешния ден. Наследниците на артиста построяват мощна сестринско - братска връзка без значение от връзките сред родилите им. Какво по-хубаво от това!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР